maanantai 6. heinäkuuta 2015

Rouvan terveiset

Viime lauantai oli ehkäpä elämäni onnellisin päivä! En ole varmaan ikinä hymyillyt niin paljon kuin tuona päivänä tein. Huh, on nuissa häissä vaan jotain todella maagista!:)

Kerron hääpäivästä tarkemmin ja yksityiskohtaisemmin, kunhan saamme kuvaajalta kuvat käyttöömme. Noin yleisesti sanottuna päivä meni muutamia yksittäisiä asioita lukuun ottamatta erittäin hyvin ja ahkera suunnittelu sekä kova työ häiden eteen näkyi. Aika kliseistä, mutta täytynee allekirjoittaa jo turhankin kulunut sanonta "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty". 

Kuva Pinterestistä.

Hääpäivästä päällimmäisenä tunteena jäi onnellisuus tuosta vierellä olevasta miehestäni. Kyllä se vaan niin on, että vaikka puitteet olivat mitä mainioimmat ja yksityiskohdat toinen toistaan ihanammat, niin paras asia häissä oli ehdottomasti tuo naimisiin meno, virallinen sitoutuminen toisiimme. Ehkä saatan olla hieman romantikko, mutta se hetki on vaan niin hieno, kun kuuntelee alttarilla toisen lausuvan tahdon-sanan sinua silmiin katsoen. Ehdottomasti elämäni hienoimpia hetkiä! :)

Lupaan parantaa tapani ja kirjoitella nyt hieman tiiviimmiin hääpäivämme kulusta, kun itse juhlat ja sen valmisteluihin liittyvät kiireet ovat takana päin. Taidankin seuraavaksi alkaa kuvaamaan teille katseltavaksi jotain valkokultaista ja kiiltävää.. ;)


4 kommenttia:

 1. Ihanaa! Olen aina yrittänyt kertoa, että hääpäivänä yksityiskohtaiset koristelut ja muut unohtuvat ja tärkeintä on vain se oma rakas. Se on hääpäivän taika, josta täytyy osata heittäytyä nauttimaan. :) Kuvia odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! On kuitenkin tärkeää, että saa kokea ja suunnitella ne kaikki pienimmätkin yksityiskohdat, ne ainakin auttoivat minua osaltaan myös virittäytymään häätunnelmaan. Tietenkin hyvin suunnitellussa juhlassa on myös helppo heittäytyä hetkeen ja keskittyä vaan juhlimaan, ja tietysti rakastamaan;)

   Poista
 2. Paljon onnea hääparille! <3 Eksyin blogiisi googletellessani hääpaikkoja Joensuussa, ja melkein huomaamattani selasin koko blogin läpi :D Suunnittelemme kihlattuni kanssa häitämme vasta parin vuoden päähän, mutta varmasti parempi olla hyvissä ajoin liikkeellä :) Sain blogistasi paljon ideoita, kiitos niistä! :) Toivottavasti näemme täällä kuvia häistänne ja toki myös siitä sormuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Kiva, että blogistani on ollut apua! Tämä on tässä vuoden varrella toiminut minulle ikään kuin päiväkirjana ja paikkana purkaa ajatuksiani ja mietteitäni. On kuitenkin ollut myös kiva huomata, että lukijat ovat myös kiinnostuneet kirjoituksistani. Erityisesti se lämmittää mieltä, jos joku saa inspiraatiota minun höpötyksistäni!:)

   Minun mielestä et ole yhtään liian ajoissa liikkeellä. Joensuu on suht pieni paikka, joten ajoissa kannattaa häiden suhteen olla. Mikäli teillä on ajatuksissa pitää häät nimenomaan Joensuussa, niin jäähän kuulolle; on tulossa muutamia varteenotettavia vinkkejä tuleville joensuulaisille morsiamille.. ;)

   Poista