keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Häämatkasuunnittelua

Päätimme jo alkuvuodesta, että jätämme suosiolla häämatkamme tarkemman suunnittelun ja varauksen häiden jälkeen tehtäväksi. Olimme varautuneet lähtemään häämatkallemme syyskuun alkupuolella. Häämatkakohteena Kreikka ei kuitenkaan tällä hetkellä juuri houkuttele, joten jouduimme tekemään uutta katsausta potentiaalisista kohteista. Näin ollen myös häämatkamme ajankohta tulee vaihtumaan todennäköisemmin joulukuulle.

Kuva finnmatkat.fi

Thaimaa nousi meidän kummankin mieleen ensimmäisenä vaihtoehtona, ja se itse asiassa olikin meidän alkuperäinen unelmahäämatkakohde, joka myöhemmin vaihtui olosuhteiden pakosta. Muita kiinnostavia kohteita, joita olemme tutkineet ovat esimerkiksi Kap Verde ja Mauritius. Jälkimmäinen taitaa tosin jäädä pois ihan puhtaasti budjettisyistä.. Kap Verde taas sinällään houkuttelisi minua, mutta voittaako se sitten Thaimaan..?

Kuva finnmatkat.fi

Thaimaassa houkuttelee auringon ja lämmön lisäksi kauniit maisemat ja erityisesti kulttuuri. Olemme kuulleet Thaimaasta niin paljon hyvää, että joissain vaiheessa elämää tuo kohde on itsekin koettava. Tokihan verrattain edulliset kustannukset paikan päällä houkuttelevat, turha sitä kait on kieltää. Ystävälliset ja asiakaspalveluhenkiset ihmisetkään ei varmasti lomaamme huonontaisi!

Kuva finnmatkat.fi

Mikäli jollain teillä lukijoilla on kokemusta Thaimaan matkailusta, niin olisin vinkeistä ja neuvoista enemmän kuin kiitollinen! Myös muista matkakohteista otamme mielellämme suosituksia vastaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti